10.12.2022 15:48 Alder: 59 days
Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Jesus er et glædeligt budskab

(Johannes' disciple spurgte Jesus) »Er du den, som kommer, eller skal vi vente en anden?« Jesus svarede dem: »Gå hen og fortæl Johannes, hvad I hører og ser: Blinde ser, og lamme går, spedalske bliver rene, og døve hører, og døde står op, og evangeliet forkyndes for fattige.

Fra søndagens tekst i kirkerne:

Matthæusevangeliet kapitel 11 vers 2-10

 

Johannes Døberen havde haft mange fantastiske oplevelser sammen med Jesus. Han havde døbt Jesus i Jordanfloden. Han havde vidnet om, at Jesus var stærkere end ham selv, og at han ikke var værdig til at bære Jesus' sko. Han havde æret og ophøjet Jesus som Messias.

Nu sad han i kong Herodes Antipas' fængsel ved Dødehavet, fordi han offentligt havde revset Herodes for hans umoralske liv. I mere end et år havde han været hans fange. Johannes måtte have konkrete fakta om Jesus: "Er du den, som kommer, eller skal vi vente en anden?"

Jesus sendte besked til Johannes, ikke med ord og formuleringer, men med det han gjorde: "Blinde ser, lamme går, og evangeliet bliver fortalt til fattige." Mange blev forarget på Jesus for hans liv sammen med fattige, syndere og toldere. De forlod ham, for han var for ussel for dem.

Vil du have fakta om Jesus? Jesus elsker alle os syndere. Jesus har levet et liv for dig. Jesus er det glædelige budskab om, at Gud ønsker at være sammen med dig for evigt. Jesus er mere end ord.


Kurt Ejvind Nielsen

Skrevet af:
Kurt Ejvind Nielsen

Lagt på nettet 10.12.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også