27.07.2009 12:00 Alder: 11 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Jens mødte Gud

Jens overhørte en advarsel mod at komme sammen med en kristen pige, og nu kan han ikke holde sin mund med, at kristendommen har fået en central plads i hans liv og har en brændende lyst til, at folk skal møde Guds kærlighed.

Jens Anderson

I drengeårene i FDF hørte Jens lidt om, hvad kristendommen var, men det fik ingen betydning.

"Som ung var det noget, der var langt væk. Hvis der var lejlighed til at være sammen med en pige, tog jeg den," fortæller Jens, der havde haft flere kærester, inden han mødte en kristen pige i 2. g. "En ven advarede mig og sagde: 'Du skal ikke regne med at få noget fra hende, for hun er fra Indre Mission. Men jeg var ligeglad, jeg var forelsket."

Mødet med Gud

Jens fik en god modtagelse i pigens hjem, og hun tog ham med til et større kristent ungdomsarrangement. "Jeg deltog i en lovsangsfest for de unge i Vendsyssel, og det var en helt ny oplevelse. Jeg havde set, når kristne synger til bords i FDF og i min kærestes hjem, men jeg havde aldrig oplevet troende mennesker takke Gud gennem sang og musik," fortæller Jens, som blev påvirket af det.

"Jeg fik en stærk indre fornemmelse, og det skræmte mig så meget, at jeg flygtede ud i min bil. Jeg kunne ikke håndtere det, og min kæreste kom, og vi snakkede lidt. Jeg gik ind igen, men jeg var glad for, at vi gik sammen, for så var jeg ikke alene i det. Lidt senere kom to andre kristne og fortalte mig lidt om evangeliet."

14 dage senere var Jens med til et møde i Indre Missions Ungdom i Hirtshals, som blev begyndelsen til en personlig tro på Gud. "Da vi bad sammen til Gud, fik jeg den indre fornemmelse igen. På vej hjem græd jeg, og jeg ville gerne, at Gud var der. Jeg ville finde ud af, hvad han havde til mig," siger Jens.

Konsekvenser

Stille og roligt voksede tilliden til Gud. "Jeg tror på, at Jesus slog døden ihjel på korset, og jeg behøver ikke længere at frygte den. Gud er der for mig, når den dag kommer. Troen på Jesus har givet mig en kærlighed og tryghed i livet, og jeg har én at komme til," forklarer Jens.


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Lagt på nettet 27.07.2009

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også