02.09.2009 12:00 Alder: 11 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

En WoW-spillers krise

En opdatering til World of Warcraft giver nogle krise, fordi resultatet af deres indsats mister værdi. Men den værste krise, døden, får WoW-kriser til at blegne.

WoW Logo

En del mennesker verden over spiller WoW (World of Warcraft) på nettet. Det er et multiplayer rollespil, hvor det gælder om at udvikle sin virtuelle person, så vedkommende får de bedste evner, den bedste rustning, de bedste våben og så videre.  

Det kræver meget tid at komme langt i spillet, og mange udfordringer skal overvindes – men efterhånden kan man nå rigtig langt og hæve sig over de fleste andre, der render rundt i den virtuelle verden. 

WoW-krise

Der har længe gået rygter om at der snart kommer en ny opgradering. Og nu er det en realitet. Det lyder på den ene side fedt: nye muligheder, nye levels at nå - nye udfordringer! 

Men på den anden side betyder det, at alt det, man møjsommeligt har slidt og kæmpet sig til - og brugt ufattelige mængder cola på - nu falder drastisk i værdi. Hvad er glæden ved at have brugt mange, mange timer på at optjene Exp til at nå i level 80, hvis man pludselig helst skal være level 85? Den rustning, man har skrabt guld sammen til så længe, kan næsten enhver idiot pludselig få...

Det kan godt opleves som en krise.

Virkelig krise

Men det hele er jo bare et spil i den virtuelle verden - om end det påvirker mange spillere en hel del i resten af deres hverdag. Men i det virkelige liv - det, der ikke bare ses på en skærm - kan vi opleve lignende kriser. Vi kender det vist alle sammen: endelig har man opnået noget, og glæder sig over det - og pludselig er det ikke nær så meget værd! En anden i klubben svømmede 3 sekunder hurtigere. En anden pige i flokken har fået en bedre iPhone.

Og i frygtelig stor stil så vi det i begyndelsen af finanskrisen: de aktier, der i går var millioner værd, er måske i dag kun tusinder værd!

Den værste krise

Men hvor slemt det end går: den værste krise venter! Den kommer den dag, vi dør. For den dag mister rigtig mange af vore værdifulde ting deres betydning!

Vi kan hverken tage penge eller ting eller ære eller status eller rekorder eller udseende eller... med til tilværelsen på den anden side! Hvad så? Ja, så gælder det om at have investeret i nogle værdier, der holder - også på den anden side. Og det er jo sådan set det kristendommen handler om.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 02.09.2009

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også