21.08.2003 12:00 Age: 21 yrs
Jørgen Sejergaard

Skrevet af:
Jørgen Sejergaard

Kan Djævelen helbrede?

Jehovas Vidner siger at det ikke er Jesus, der helbreder i dag, men det er Djævelen der viser sig om en lysets engel. Er det rigtigt at guddommelig helbredelse ikke sker i dag? Og hvis det er Djævelen som helbreder, hvorfor gør ham så noget godt?

Der står intet i Ny Testamente om, at helbredelser i Jesu navn kun hørte til i de første apostles tid. Tværtimod siger Markusevangeliet 16,17-18, at dette tegn og andre skal følge de troende, hvilket vi også ser i dag.

Men Djævelen arbejder også med helbredelser, men i modsætning til Jesus er det ikke gratis hos ham. Jesus kan sagtens helbrede uden, at folk bliver afhængige af ham (Lukasevangeliet 17,11-19), men det er anderledes, når Djævelen gør det. Da bliver man afhængig af ham. Han vil og kan ikke helbrede os på en sådan måde, at vi bliver frie. Han vil binde os. Med andre ord: han kan kun give delvise helbredelser. Djævelen forklæder sig som en lysets engel for med alle midler, også helbredelser, at ødelægge vores liv og vores tro på Jesus.


Jørgen Sejergaard

Skrevet af:
Jørgen Sejergaard

Lagt på nettet 21.08.2003

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også