03.05.2004 12:00 Age: 16 yrs

Skrevet af:
Henrik Hoffmann-Hansen

Brylluppet

Så er det lige op over. Den store dag, hvor prinsen får sin brud. Karet, stor opstandelse, folkefest og mediedækning i døgndrift. Alenlange interviews, hvor han igen og igen fortæller om alle de strabadser, han har været igennem for at få sin udkårne. Hvordan han er gået gennem både is og ild og vand for hendes skyld, og at hun fylder alt i hans hjerte.

bryllup 100px

Nå ja, hun har tidligere haft andre kærester, men det bliver der nok ikke talt så meget om. Det er jo en glædens dag, og gommen havde gerne ofret sit kongerige og rejst den halve jord rundt, hvis det var nødvendigt for at få hendes ja.

Men det bliver et ja. En evig fryd og gammen. Og sikken bryllupsfest. Et ubeskrivelig højtideligt øjeblik foran alteret, når ringene kommer på. Gaver og mad så langt øjet rækker. Og så måske en del inviterede, som sidder derhjemme og skærer tænder af forbitrelse over, at de glemte at svare på invitationen. At de lod den ligge i dyngerne af reklamer, selv om den ellers var sendt i kongeligt segl og guldtryk, så ingen kunne være i tvivl om, at det var vigtigt. Nu kan de sidde dér og vide, at porten til slottet er lukket, mens de har forpasset deres livs chance.

Alt i mens festsalen fyldes med mennesker, som i øvrigt hverken har blåt blod i årene eller tilhører samfundets sædvanlige elite. Helt almindelige mennesker, som fik den forbløffende invitation midt på gaden eller endda på Internettet!

Så står de dér, og pludselig ser de prinsen rejse sig, og de hører ham fortælle aftenens mest sensationelle nyhed: De er ikke bare gæster, nej, de er selv festens hovedpersoner! Det er dem, der i dag er blevet forenet med ham, hvis kærlighed rækker meget længere end til blot en sød og køn pige fra Tasmanien – til mennesker over hele kloden, uanset om de er rige eller fattige, grimme eller kønne, unge eller gamle.

Sådan bliver det nemlig ved Jesu store bryllupsfest.


Skrevet af:
Henrik Hoffmann-Hansen

Lagt på nettet 03.05.2004

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også