16.04.2004 12:00 Alder: 14 yrs

Skrevet af:
Kirsten Enggaard Brunhøj

Tæt på Gud

For Hanne Kruse er bøn det helt centrale i kristenlivet. "Det er så fantastisk, at den levende Gud er nær ved og ønsker fællesskab med mig. Gud længes efter mig, og han har så meget at give mig.

Hanne Kruse 100px

I bønnen får jeg lov til at bede om alt muligt. Gud kender alt, også det der for mig at se er stort og vanskeligt."

Kvinder i bøn

Gennem sin opvækst så Hanne hver dag sin mor på knæ i bøn, og det står i dag som det største vidnesbyrd for hende.

"Jeg havde en kærlig mor, og hun bad for os børn. Hun var en bønnens kvinde, der vidste, hvad der bar, når livet var svært. Det var fantastisk stort, og jeg har altid villet følge den samme vej," siger Hanne.

Hanne bor i Ansager, hvor hun mødes med et par veninder en gang om ugen.

"Vi mødes for at takke og bede, og det fællesskab har stor betydning. Det styrker os i livet med Gud og bevarer os i troen."

Regn af bøn

Hanne er gift med Gert, og de har tre børn. Gennem de sidste otte år har de også haft et plejebarn, og der sker meget i hjemmet. Om onsdagen åbner Hanne sin frisørsalon, og hun har rigeligt at fylde sine dage med.

"Det er for mig en livslang erfaring, at det går an at stole på Gud. Han har virkelig taget sig af mig, og jeg ved, at det er hos Gud, kraften skal hentes."

At takke Gud for alt, hvad han har gjort, betyder meget for Hanne. Det gør hende glad, og hun ved, at hun aldrig bliver færdig.

Selv når jeg ikke er her mere, ved jeg, at mine bønner regner ned over mine efterkommere. Gud gemmer vore bønner hos sig, og opfyldelsen kommer, når han ser de skal opfyldes."

Det er Hannes store ønske, at alle må åbne op for Jesus.

"Jesus banker på, for han ønsker at komme ind i vore liv. Ved at sige alt til Jesus lukker vi ham ind, og vi får lov til lettet at gå derfra," bekræfter Hanne.


Skrevet af:
Kirsten Enggaard Brunhøj

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også