27.12.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Nu er jeg fri

Ingelise voksede op uden omsorg og kærlighed og er i dag alenemor med to piger. "Da det blev for svært bad jeg til Gud og han må have hørt mig" fortæller Ingelise, som i dag føler sig fri og hjemme i det kristne fællesskab. "Det er min nye familie, og de kan rumme mig og mine piger."

Ingelise Boe 100

Ingelise Boe 206

Med stor glæde fortæller Ingelise Boe Wille Pedersen, at mødet med kristendommen har betydet en frihed for hende til at være sig selv.

Det er godt et år siden, Ingelise kom til personlig tro på Jesus. Hun er 28 år, og næsten færdig som designteknolog.

Søgte hjælp

Ingelise er vokset op i Kolding, hvor hun bor sammen med sine to piger. Hun beskriver sin fortid som præget af omsorgssvigt. Aftenbønnen med moderen og en anden voksen person, som blev hendes ’familie’, var nogle af de få lyspunkter i hendes barndom.

Problemerne fulgte Ingelise, da hun selv blev mor. Ofte kiggede hun op på stjernerne og klagede sin nød.

”Jeg har altid troet på, at der var noget derude, og jeg søgte hjælp, når jeg kiggede op på himlen. - Gud må have hørt mig,” siger Ingelise, som har en søster, der blev troende, og som begyndte at bede for hende.

Ingelise stod i sit køkken, da problemerne pressede så meget på, at hun måtte bede til Gud.

”Han fyldte mig med en fred, og jeg ringede til min søster og fortalte, at jeg var begyndt at tro på Jesus. Hun gav mig to telefonnumre på kristne, fordi jeg gerne ville vide alt om Jesus,” forklarer Ingelise. På den måde kom hun i kontakt med Indre Mission i Kolding.

Min nye familie

Som alenemor har Ingelise mange ting at kæmpe med, men i det kristne fællesskab i Indre Mission har hun fundet et værdifuldt og omsorgsfuldt netværk.

”Det er min nye familie, og de kan rumme mig og mine piger. Her kan jeg være fri og behøver ingen facader,” fortæller Ingelise smilende. Kristendommens værdier i f.eks. De ti bud er vigtige for hende som retningslinjer i livet.

”Før fik jeg ingen vejledning og ingen grænser. Jeg følte mig uelsket. Nu er jeg fri og styret af en kærlig Gud, som sætter grænser. Jeg ved, at jeg er elsket,” siger Ingelise, som arbejder på at sætte kærlige grænser for sine piger.


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også