19.04.2001 12:00 Alder: 18 yrs

Skrevet af:
JesusNet.dk

Julen varer lige til påske

Som menneske måtte Jesus jo gå den vej som alle andre. Men den ofte meningsløse død havde i Jesu tilfælde ikke bare en årsag, men også et formål. Ikke vores påskeferie, men noget der havde langt større perspektiver.

Jeg havde ikke noget seksuelt forhold med den kvinde. Clintons berømte ord blev i julen lagt i munden på Josef, jomfru Marias mand, i en stribe på Jyllandspostens bagside.

Dette er ikke bare god humor, men faktisk kristendommens påstand. Josefs påstand var sand. Maria var jomfru og det barn, hun ventede, var ikke helt almindeligt. Gud selv var blevet menneske uden Josefs hjælp.

Den Gud, som mange mener må være derude et sted, har været et menneske.

Hvorfor tage det op nu langt fra julehyggen?

Jo, sagen er den, at ikke nok med at Gud blev menneske, men han døde faktisk også. Det var der for så vidt ikke noget mærkeligt i. Som menneske måtte Jesus jo gå den vej som alle andre. Men den ofte meningsløse død havde i Jesu tilfælde ikke bare en årsag, men også et formål. Ikke vores påskeferie, men noget der havde langt større perspektiver. 

For ikke nok med at han døde, men efter at have været død i tre dage blev han levende igen. Det var det egentlige formål. Dødens endegyldige magt er blevet brudt. Jesus er opstået og lever nu og vil i kontakt med dig.

Hans budskab til dig i dag er, at du ikke skal være begrænset af døden, men kan få del i det liv ved tro på Jesus.


Skrevet af:
JesusNet.dk

Lagt på nettet 19.04.2001

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også