25.09.2012 12:00 Alder: 6 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Jesus er alt

Mia måtte ud på en lang rejse i sin søgen efter at blive anerkendt som den person, hun var. Rejsen endte i kirken. "Stille og roligt gik det op for mig, at Jesus havde det, jeg søgte. Han elskede mig og anerkendte mig som den, jeg var."

Rejsen begyndte i søndagsskolen, men her holdt hun op efter nogle år, og Mia søgte andre græsgange, da hun blev teenager.

"Jeg begyndte at drikke og feste, for jeg søgte at blive anerkendt som den, jeg var. Men det blev jeg ikke, for jeg drak ikke igennem. Efterhånden holdt jeg op med det, for jeg kunne ikke forene mig med det liv. Det var ikke fedt at drikke og gå i byen," fortæller Mia.

"Det er ikke så let at komme ind i et fællesskab, når jeg er en genert og tilbagetrukken person. Jeg holder mig lidt i baggrunden og skal inviteres med til ting."

Efter gymnasiet flyttede Mia til Århus, hvor hun begyndte at læse tysk og fransk. "Jeg var meget ensom, og flere gange gik jeg forbi kirker, men jeg turde ikke gå derind. Tærsklen var for høj," siger Mia, der to måneder før hun blev bachelor i 2005 gik ned med flaget på grund af ensomhed og forventningspres.

Længsel

Mia tog et års orlov og flyttede hjem til Strandby. Her kom hun på benene igen og mærkede en længsel efter at komme i kirke.

"Jeg manglede noget i mit liv, og jeg søgte efter noget, jeg ikke vidste, hvad var, så jeg begyndte at gå i kirke med min mor," fortæller Mia.

Der var noget i det, præsten sagde, som bundfældede sig.

"Det var, ligesom jeg hørte mit navn efter hver sætning, præsten sagde. Det gjorde mig interesseret i at høre mere, og jeg blev nysgerrig efter at læse i Bibelen. Jeg begyndte med de tekster i Det Nye Testamente, som jeg hørte i kirken, og det greb om sig." forklarer Mia.

Jesus er alt

"Stille og roligt gik det op for mig, at Jesus havde det, jeg søgte. Jesus er alt, jeg har. Han anerkender mig og elsker mig," slutter Mia.

Kommentarer? Giv din mening til kende på jesusnet.dk/facebook


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Lagt på nettet 25.09.2012

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også