21.10.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Asbjørn Asmussen

Skrevet af:
Asbjørn Asmussen

Færdig med Gud

Da Jonna var 21 år mistede hun begge sine forældre i en trafikulykke, og derefter var Jonna helt færdig med Gud. Hvis han fandtes, var han noget af det mest ondskabsfulde, hun nogensinde havde oplevet, og en sådan gud ville Jonna ikke tilbede! I dag kan hun ikke få nok af ham.

Jonna Sandholdt 100

Jonna Sandholdt 210

Jonna Sandholdt er ikke vokset op i et kristent hjem, men betragtede alligevel sig selv som kristen. Blandt hendes venner var det dog ikke sejt at være kristen, og derfor var det ikke noget hun gik og skiltede med.

Da hun var 21 år gik livet pludselig i stå. Hun mistede hun begge sine forældre i en trafikulykke, og derefter var Jonna helt færdig med Gud. Hvis han fandtes, var han noget af det mest ondskabsfulde, hun nogensinde havde oplevet, og en sådan gud ville Jonna ikke have noget med at gøre.

En uge i Sæby

I dag har meget forandret sig. Jonnas storesøster overtalte hende til at tage med på Sæby Bibelcamping, en kristen sommerlejr og den uge vendte igen op og ned på Jonnas liv.

"På den kristne campingplads kendte jeg kun min søster og hendes familie. Men min vrede mod Gud begyndte at vende sig til undren og nysgerrighed og jeg gik til møder, ungdomscafe, lovsang og andre aktiviteter. Og alt det jeg hørte passede bare så meget til mig." fortæller Jonna, der i dag er 26 år.

Bad for mig

På Sæby Bibelcamping mødte Jonna mennesker, som lyttede og var forstående over for hendes forhold til Gud.

"Det var helt nyt for mig at opleve den åbenhed og imødekommenhed. De svarede på mine spørgsmål, og bad for mig og jeg blev mere og mere sikker på, at Gud faktisk er kærlig og omsorgsfuld. Han gav mig nyt håb og jeg besluttede at jeg ville tro på ham. Og jeg ved nu, at det er den bedste beslutning jeg i mit liv har taget," siger Jonna glad.

Ven med Gud

Jonnas liv er blevet fyldt med håb og glæde.

"I dag er Gud min ven og jeg er så tryg ved, at jeg kan regne med ham i mit liv. Jeg ved at Gud vil mig det bedste, også når det gør ondt. For han er fuld af kærlighed.


Asbjørn Asmussen

Skrevet af:
Asbjørn Asmussen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også