28.08.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

Den eneste ene

Da Rasmus første gang for tre år siden så Maria på en kristen lejr for børn, hvor de var med som ledere, vidste han, at Maria var den eneste ene for ham. Det tog lidt længere tid for Maria at indse det, men da det først gik op for hende, blev telefon- og email-linjen meget varm.

etord3503-maria+rasmus187.jpg

På Mørkholt Camping ved Vejle var der i begyndelsen af juli et ungt ægtepar fra Århus, for hvem udtrykket den eneste ene er blevet meget ægte. Maria og Rasmus Rønne er 20 år og 22 år og har været gift i fire uger.

Det første kys

Mødet med den ene eneste betød, at de tog hul på et ukendt kapitel i deres liv.

"Da vi kyssede hinanden første gang, var det det første kys for os begge, og vi var hinandens første kærester," forklarer parret, som begge har et personligt forhold til kristendommen.

"Det var første gang for os begge to, derfor talte vi meget om at være i et kæresteforhold. Blandt andet var det meget naturligt for os, at vi ikke ville gå i seng sammen før ægteskabet," fortæller Rasmus, og Maria føjer til: "Det blev sværere, jo tættere vi kom på brylluppet."

På den måde blev deres bryllupsdag også en meget stor begivenhed, og de oplevede det som noget ganske specielt første gang, de kunne ligge side om side og sige godnat til hinanden.

Vi er tre

Først og fremmest husker de deres bryllupsdag, hvor de for resten af livet sagde ja til hinanden i kirken for Guds ansigt.

"Nu er vi ikke bare os to, men vi er tre. Det giver en stor tryghed, for vi kan komme til Gud med alle ting," forklarer Maria og Rasmus, der havde valgt at tilbringe noget af deres bryllupsrejse på en kristen camping for unge ægtepar, hvor der var flere foredrag om ægteskab.

"Det er vigtigt at arbejde for, at ægteskabet med den eneste ene skal fungere bedst muligt. Derfor ville vi gerne høre nogle foredrag, og i bryllupsgave havde vi ønsket os penge til at komme på et ægteskabskursus for unge par," fortæller Maria og Rasmus, som flere gange under interviewet kiggede på hinanden og var tabt for omverdenen.


Anette Maria Ingemansen

Skrevet af:
Anette Maria Ingemansen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også