04.02.2007 12:00 Alder: 11 yrs
Forfatterprofil

JM sølv til Team JesusNet

Hvad der ikke lykkedes for håndboldherrerne lykkedes til gengæld for Team JesusNet’s fodbolddrenge, som i weekenden nåede frem til finalen i Jyske Mesterskaber for inde-fodbold. Her vandt de sølvet!

Team JesusNet sølv07

Team JesusNet fra venstre: Michael Mørch, Martin Knudsen, Aleksander Asmussen, Allan Hovaldt og Michael Thorlund

Team JesusNet har med sit indendørs fodboldhold deltaget i flere weekendturneringer vinteren over og opnået fine placeringer. Og nu har de gennem JBU's regionsstævner spillet sig frem til finalestævnet, Jyske Mesterskaber i Herreynglinge A-rækken. Det blev i weekenden den 3-4. februar til en sølvmedalje, som vi også på JesusNet er lidt stolte af.

De fire af drengene har spillet sammen siden de mødtes på Sydvestjyllands Efterskole og de har selv fundet på, at de gerne vil gøre reklame for JesusNet.dk gennem deres fodbold. Som Allan siger: ”Vi vil helst reklamere for noget vi selv tror på.”

Det har medført en del undren og morskab hos både arrangører og de hold de har mødt. Men også respekt og en del nysgerrighed, som har ført til flere gode samtaler

At spille fodbold for Jesus forpligter og derfor var det også godt for holdet at få ros for fair-play fra både trænere og fra arrangørerne. Og selve fodboldspillet rakte altså til intet mindre end en JM sølvmedalje i A-rækken. Men, som de slev siger det: ”Det er lidt snyd, for de andre hold har jo trænet inden!”.

Team JesusNet er for alle som gerne vil bruge deres sport til at pege på Jesus. Det kan være motionsløbere, badmintonspillere eller andre sportshold, som gerne vil spille i de orange JesusNet trøjer. Skriv en email til team@jesusnet.dk og hør nærmere.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også