31.01.2005 12:00 Alder: 13 yrs
Forfatterprofil

Gud elsker dig

Da vi blev døbt, kom vi til at høre sammen med Jesus. Det betyder, at vi også blev Guds børn, og at alt det gode, som Jesus gjorde, også gælder for os. Derfor gælder det også for os, det som Gud sagde til Jesus, da han var blevet døbt: I ham har jeg fundet velbehag. Vi kan også sige: I os, i dig, har Gud fundet velbehag! Han bryder sig rigtig meget om os. Han elsker dig.

Prædiken intro 100px

Jesus begyndte først sin offentlige gerning, hvor han prædikede og gjorde undere, da han var voksen. Lige inden han begyndte på den, skete der forskellige ting.

Én af dem var, at Jesus blev døbt af Johannes Døber. Lige efter dåben kunne man høre Guds stemme fra himlene. Den sagde: "Det er min elskede søn, i ham har jeg fundet velbehag."

Det betyder, at Gud bekræftede, at Jesus er Guds søn, og at han elsker ham.

Da vi blev døbt, kom vi til at høre sammen med Jesus. Det betyder, at vi også blev Guds børn, og at alt det gode, som Jesus gjorde, også gælder for os.

Da Jesus døde på korset, døde han for andre menneskers ondskab. Da han opstod og blev levende igen, gav han liv til andre mennesker.

Alt det kom til at gælde for os, da vi blev døbt. Derfor gælder det også for os, det som Gud sagde til Jesus, da han var blevet døbt: I ham har jeg fundet velbehag.

Vi kan også sige: I os, i dig, har Gud fundet velbehag! Han bryder sig rigtig meget om os. Han elsker dig.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også