26.07.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

Jesus er den eneste

For en del år siden var jeg i Indien. Her så jeg et sted i Bombay en række store billeder af hellige mænd og kvinder. Blandt dem var også Jesus. Da jeg var ved at fotografere billederne, kom jeg i snak med en troende hinduist. Det viste sig, at han betragtede Jesus som en stor og betydningsfuld person. Så langt kunne vi blive enige.

For en del år siden var jeg i Indien. Her så jeg et sted i Bombay en række store billeder af hellige mænd og kvinder. Blandt dem var også Jesus.

Da jeg var ved at fotografere billederne, kom jeg i snak med en troende hinduist. Det viste sig, at han betragtede Jesus som en stor og betydningsfuld person. Så langt kunne vi blive enige. Men da jeg fortalte ham, at for mig var Jesus den altafgørende, kom uenigheden frem.

Han kunne ikke gå med til min tro på, at man kun kan få tilgivelse og evigt liv ved tro på Jesus.

Hinduismen kalder sig ikke kristen. Men det er heller ikke alle de religiøse bevægelser, der kalder sig kristne, som i virkeligheden er det. De seneste år er der kommet mange nye religioner til Danmark, og mange af dem siger også meget godt om Jesus.

Men i kristendommen er Jesus ikke bare én ud af mange store og betydningsfulde personer. Han er den altafgørende og den eneste, som kan give evigt liv. Derfor må han på en klar førsteplads i dit liv.

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Matthæusevangeliet kap 7, vers 22-29


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også