15.07.2004 12:00 Alder: 14 yrs

Skrevet af:
Kirsten Enggaard Brunhøj

Gud er meningen

For 25-årige Brian Fomsgaard er sangen blevet måden han udtrykker sine følelser på. "Da jeg var teenager kunne følelserne hurtigt svinge. Hvis jeg var i dårligt humør, virkede musikken som terapi. Den var med til at problemet blev arbejdet igennem, så selv en dårlig dag blev god," fortæller Brian som i dag synger om sit liv med Gud.

Brian Fomsgaard 100px

Troen har en pris

Den jyske hovedstad er Brians fødeby, hvor han efter HF eksamen og forskellige jobs nu studerer på lærerseminariet. Hjemmefra er Brian vokset op med sang og musik, og en tro på Gud, som han også selv har sagt ja til.

"Ved at kende Gud får jeg fred og glæde. Det at tilhøre ham er noget meget radikalt, og når Gud har kaldt på mig, skal jeg være tro mod det kald. Som kristne har vi andre normer at leve efter, og de skal kunne ses," siger Brian.

"For mig er det fx forkert at software kopieres og downloades og at kærestepar flytter sammen uden at blive gift m.m."

Når Brian skriver sange, skal de kunne nå alle grupper af tilhørere – det skal være noget, der gør dem nysgerrige og provokerer.

"Jeg ønsker ikke at spille bedrevidende og løfte pegefingeren. Men Gud har elsket os mennesker med en stor kærlighed, og det har altså sin pris at følge ham."

Meningen

Fællesskabet i Christianskirken i Århus, engagementet i de rytmiske gudstjenester, lovsangsband og hans eget band 'Bursting Bubble' betyder meget for Brian.

"Gud giver meningen til det hele, og det er stort. Uanset hvordan jeg har det, og hvad jeg føler, så er han med i det hele. Jeg kan søge vejledning hos ham, og han hører, svarer og hjælper. Det håber jeg, alle andre må opleve."

Og for Brian er livet mere end det vi lever her på jorden. Han er sikker på, at Gud frelser dem, der tror på ham, fra døden, og at den endelige frelse venter. på den anden side.

"Det er svært at forklare med ord, men så må jeg bruge med liv at vise, at det, Gud giver, er anderledes."


Skrevet af:
Kirsten Enggaard Brunhøj

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også