24.05.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Dræbersnegle

Egentlig er der ikke noget galt med ”Den Iberiske Skovsnegl” som den vistnok egentlig hedder. Den er flot og den er i og for sig fredelig. Hvis jeg nu ikke vadede rundt i mørkningen, ville jeg såmænd sjældent se dem og vi kunne fredeligt leve side om side. MEN – og det MEN er ikke til at komme udenom. Jeg kan tydeligt se de blomster, der er hærget i nattens løb: Tilslimede blade med store huller og afgnavede skud.

Dræbersnegl

Dræbersnegl 199px

Nogle har bare hørt om dem. Nogle har set dem. Og nogle kender alt for godt til dem. Jeg hører til sidstnævnte gruppe. Som ivrig haveejer må jeg kæmpe for mine planters liv! De grådige mørkerøde snegle udvælger sig hver nat nogle planter og gnaver flænsende huller i dem! Jeg må gå i mørket og samle de grådige bæster sammen og henrette dem. Barsk virkelighed. Men det er planterne eller sneglene!

Egentlig er der ikke noget galt med ”Den Iberiske Skovsnegl” som den vistnok egentlig hedder. Den er flot og den er i og for sig fredelig. Hvis jeg nu ikke vadede rundt i mørkningen, ville jeg såmænd sjældent se dem og vi kunne fredeligt leve side om side.

MEN – og det MEN er ikke til at komme udenom. Jeg kan tydeligt se de blomster, der er hærget i nattens løb: Tilslimede blade med store huller og afgnavede skud.

Så fredelig sameksistens: nul!

Og når jeg sådan går og tænker over tingene ude i haven, så tænker jeg på, at der er andre ting, der ligner dræbersnegle. I sig selv er de egentlig ret søde og fredelige. Men de ødelægger noget, som jeg sætter stor pris på!

Hele Danmarks bryllup – det er vel stadig tilladt at nævne det. Dejlig dag – gode taler, flot fest. Hvor godt at mærke, at det var kærlighed, der ville noget! At Frede oplevede, at Mary kom og gav ham det, han manglede i sit liv! Præcis som Gud beskriver det på Bibelens første blade: manden finder én, der passer til ham, der supplerer ham. Ja, sammen bli´r de en enhed.

Som det for nyligt er beskrevet her på siden, er der desværre alt for mange af disse enheder i Danmark, der revner igen i en skilsmisse. Det kan jo skyldes utrolig mange ting. Men jeg tror, at en del af tilfældene skyldes nogle ”dræbersnegle”, der hedder ting som ”sidespring”, ”julefrokost i bagkontoret”, ”sommerflirt” , ”vi har begge – i fuld forståelse – forhold ved siden af” o.s.v. Set for sig selv kan disse ting da godt se kønne og tillokkende ud – selv Møllehave har, så vidt jeg er orienteret, reklameret for nogle af dem. Men pludselig opdager man, at de har gnavet nogle hjerteskud over! At planten er ved at visne indefra, fordi de slimede bæster har ædt livskraften ud af den!

Nogle har spurgt, hvordan det går med ”Sex og Sammenhæng” som jeg tidligere har skrevet om. Jo, ideen lever! Men nogen har gjort mig opmærksom på, at andre faktisk arbejder med at få noget lignende op at stå. Så foreløbig ser vi lige, hvad det bli´r til. Vi skal jo ikke udkonkurrere hinanden.

Men om det bli´r med eller uden støtte fra ”Sex og Sammenhæng”: ud med dræbersneglene!

Gid de aldrig må kravle i hverken de kongelige eller alle de andre danske haver!

Hold kærligheden levende – slå et sidespring ihjel!

Kærlig havehilsen


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også