17.05.2004 12:00 Alder: 14 yrs

Skrevet af:
Frede Møller

Meningen med Jesu død

Hvad var egentlig Guds mening med at sende Jesus til denne jord? Svaret får vi i den bøn, Jesus bad, lige før han skulle dø: ”Fader, jeg vil, at hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de skal se min herlighed”, sagde han i sin bøn. Meningen er altså, at vi skal få lov til at se herligheden hos Gud.

Hvad var egentlig Guds mening med at sende Jesus til denne jord?

Svaret får vi i den bøn, Jesus bad, lige før han skulle dø: ”Fader, jeg vil, at hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de skal se min herlighed”, sagde han i sin bøn.

Meningen er altså, at vi skal få lov til at se herligheden hos Gud.

Derfor kom Jesus.

Han betaler prisen, så det kan lade sig gøre. Derfor beder han både for sine disciple og for dem, der kommer til senere, at de må få lov til at nå målet, at blive frelst.

Det er bestemt ikke nogen selvfølge. Der er jo så meget, der trækker i den gale retning. Indbyrdes kævl, splid og spektakel ødelægger menneskers fællesskab med hinanden. Sådan er det også i den kristne kirke. Derfor beder Jesus om indbyrdes énhed og kærlighed mellem dem, der tror, så folk kan forstå, at det er godt at kende Jesus og tro på ham.

Han beder også for dig og for mig.

Han vil, at vi skal få lov til at se herligheden engang!


Skrevet af:
Frede Møller

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også