30.03.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

Hvis Gud er til

Lad os et øjeblik antage, at Gud slet ikke er til, og at jeg blot tror, han er der. Når jeg sidder med min sorg uden nogen at støtte mig til, så betror jeg mig til den Gud, som jeg tror på. Jeg kan fortælle alt til ham.

Lad os et øjeblik antage, at Gud slet ikke er til, og at jeg blot tror, han er der.

Når jeg sidder med min sorg uden nogen at støtte mig til, så betror jeg mig til den Gud, som jeg tror på. Jeg kan fortælle alt til ham. Jeg kan endda finde på at skælde ham ud for de uretfærdige ting, som sker mig og mine nærmeste. Jeg beder ham om trøst og styrke. Det giver mig en følelse af tryghed, at få fortalt det til nogen – at få det ud af mit system.

Når jeg er rigtig glad og ikke har nogen at dele glæden med, så betror jeg mig til den Gud, som jeg tror på. Jeg kan tillade mig at glæde mig over alt; jeg kan takke ham for min glæde. Jeg kan endog finde på at synge af fryd for at lade den glæde komme ud.

Det er dejligt for mig, at kunne dele mine glæder og sorger med nogen – også de ting, som jeg er for genert til at dele med mine nærmeste.

Det, der gør det fantastisk, er, at Gud rent faktisk findes.

Når jeg sørger, så sørger han sammen med mig. Når jeg glæder mig, så glæder han sig sammen med mig. Det er det, som gør Gud til en sand bonusordning.

Han har altid tid, og han elsker mig højere end jeg nogensinde har elsket nogen!


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også