15.03.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

Livets brød

"Jeg er livets brød," siger Jesus. "Den, der kommer til mig, skal ikke sulte, og den, der tror på mig, skal aldrig tørste." Når Jesus siger det, mener han, at han vil give alt det, vi trænger til. Og ikke bare den daglige føde, selv om den også er meget vigtig. Han vil også give sin tilgivelse og et evigt liv.

I det daglige kan vi være frygtelig optaget af det, som vi kalder at få "brød på bordet". I vores rige land er det normalt ikke et problem at tjene nok til at få rigeligt at spise, men så finder vi på så mange andre ting, som vi også helst lige skal ha'. Og så knokler vi løs for at få det.

Men der er noget andet, som det er vigtigere at arbejde for, og som vi så nemt glemmer.

"Arbejd ikke for den mad, som forgår, men for den mad, som består til evigt liv," siger Jesus. Den 'mad' vil han give os, og den får vi ved at tro på ham.

"Jeg er livets brød," siger Jesus. "Den, der kommer til mig, skal ikke sulte, og den, der tror på mig, skal aldrig tørste."

Når Jesus siger det, mener han, at han vil give alt det, vi trænger til. Og ikke bare den daglige føde, selv om den også er meget vigtig.

Han vil også give sin tilgivelse og et evigt liv, hvor der ikke skal være noget ondt. Hvor ingen græder, sulter, er syg eller dør. Men hvor alt er godt.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også