01.03.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Sex og Sammenhæng

Der har været skrevet rigtig meget om en vis CD, der angiveligt skulle give 9. klasserne en god seksualundervisning. Det er sådan set ikke den, jeg vil skrive om. Men det er da soleklart, at den måtte blive sådan, som den blev! Hvorfor? Fordi man har ladet foreningen ”Sex og Samfund” være med til at lave den.

Sex og Sammenhæng 100px

Sex og Sammenhæng 210px

Sex og Samfund

Impuls til en ny forening

Der har været skrevet rigtig meget om en vis CD, der angiveligt skulle give 9.klasserne en god seksualundervisning. Det er sådan set ikke den, jeg vil skrive om. Men det er da soleklart, at den måtte blive sådan, som den blev! Hvorfor? Fordi man har ladet foreningen ”Sex og Samfund” være med til at lave den. Denne forening kender jeg ret godt – vi har krydset klinger nogle gange i tidens løb. Deres grundholdning er, at det er helt OK, at man lader sine seksuelle impulser få frit løb – bare det naturligvis ikke skader andre mennesker. Det er meget, meget svært for Sex og Samfund at tænke tanken om at kunne sige til en dansker i dag, at hans/hendes seksuelle impulser er FORKERTE eller SYGELIGE. Deres hovedbudskab er, at alle impulser stort set er rigtige at leve ud. Dog skal man ikke skade nogen – hverken sig selv eller andre. Derfor er de imod pædofili og andre ulovligheder. Og derfor skal man bruge kondom

For mig at se overser de noget livsvigtigt: man kan skade sig selv ved at leve alle sine seksuelle impulser ud! Det seksuelle er en enorm kraft i menneskets liv. Den skal styres! Så kan den blive vidunderlig. Men styres den ikke, kan den blive ødelæggende!

Sex og Sammenhæng

I al beskedenhed: der burde startes en ny forening. Den sku´ hedde: ”Sex og Sammenhæng”. For problemet i dag er, at man ser isoleret på sex. Man ta´r det ud af sin sammenhæng. Sex hører sammen med kærlighed. Rigtig kærlighed. Den, hvor man siger: Det er os to – hele livet!”. Sex er ikke bare teknik og orgasme. Sex er først og fremmest kommunikation. I en ramme af tryghed og åbenhed gi´r og modtager man kærlighed gennem det seksuelle! Løsrives sex fra denne sammenhæng, ja så kan også dyresex og toiletsex og tilfældige knald og pornografi og prostitution og alt muligt andet da opleves som en ”tilfredsstillelse”. Men det er en ødelæggende ”Tilfredsstillelse”, der dybest set bare gør mennesket mere og mere ensomt og desperat.

I foreningen Sex og Sammenhæng vil vi slås for at se SAMMENHÆNGEN MELLEM SEX OG KÆRLIGHED! Og vi vil tilbyde hjælp til alle de mange, der slås med en eller anden skævhed i deres seksuelle orientering. Det er da en ganske ærlig sag at have en skævhed – det har mange af os vist i større eller mindre grad. Men den skal ikke velsignes og praktiseres – den skal afhjælpes, så man heles til en sund seksuel orientering.

Sex og Sammenhæng – din Sag!

Nu er foreningen – der i vores situation meget passende kunne forkortes til SOS - ikke stiftet (endnu). Men vi kan alle gøre vores lille del af arbejdet. Nogle skal bruge deres krudt på at afsløre elendigheden – f.eks. elendigheden i produkter fra Sex og Samfund. Andre skal bruge krudtet på at holde de gode alternativer frem! Længe leve sammenhængen! Den kan virkelig anbefales!

Sammenhængende hilsen fra en (muligvis) kommende medstifter af foreningen Sex og Sammenhæng.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også