09.02.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

Som et lille frø

Da Jesus var død på korset, så alting ud til at være tabt. En af hans tolv særligt udvalgte elever (disciple) havde forrådt ham for nogle penge. De elleve andre var flygtet. Hvilket marketingsbureau ville give det mange chancer?

Da Jesus var død på korset, så alting ud til at være tabt. En af hans tolv særligt udvalgte elever (disciple) havde forrådt ham for nogle penge. De elleve andre var flygtet.

Hvilket marketingsbureau ville give det mange chancer? Eller hvor er den statistiker, som ville regne med at finde noget at tælle op her blot få år senere?

Men det gik anderledes, end man skulle tro. Jesus stod op af graven, og Gud gav disciplene sin Ånd og sendte dem ud i verden.

Kristendommen bredte sig ud over hele jorden, og her 2000 år senere er der stadig flere og flere, der tager imod det kristne budskab mange steder i verden.

Jesus vidste, at det ville gå på den måde. Han sammenlignede det engang med, at et lille frø kan blive til et stort træ. I sådan et træ, kan fuglene finde tryghed og bygge rede, siger han.

Sådan finder millioner af mennesker også i dag tryghed og fred i troen på Jesus og i kirkens fællesskab ud over jorden.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også