19.01.2004 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

Den lille tro

Måske synes du selv, at du har en lille tro. At du ikke tror ret meget. Men det er ikke størrelsen af tro, det kommer an på. Det, som er det vigtigste, er at tro på det rigtige.

Han har en stor tro! Sådan siger man somme tider om andre.

Måske synes du selv, at du har en lille tro. At du ikke tror ret meget. Men det er ikke størrelsen af tro, det kommer an på.

Det, som er det vigtigste, er at tro på det rigtige. At man tror på den levende Gud, som har skabt alt, og som sendte sin Søn til jorden, for at han kunne frelse os.

Det er troen på ham, der giver evigt liv. Det liv får man ikke ved tro på andre religioner, der måske ser mere mystiske og spændende ud. Eller ved at tro på sig selv eller forskellige healere og åndemanere.

Kun den sande Gud, som Bibelen fortæller om, og som man samles om i den kristne kirke, kan give en sand tryghed og glæde. En glæde, som varer ved, også når livet her på jorden er slut.

Hvis man tror på ham, gør det ikke så meget, om denne tro ikke er så stor. Han vil nemlig tilgive os, når vi kommer til ham, uden at vi har fortjent det.

Det er så stort, at det kan være svært at tro på. Derfor vil vores tro også tit være lille.

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Lukasevangeliet

kap. 17, vers 5-10


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også