15.01.2004 12:00 Alder: 15 yrs
Holger Skovenborg

Skrevet af:
Holger Skovenborg

Glimmer i håret

Anette er ikke den type, der ser syner eller oplever mystiske ting. Men da hun for et års tid siden var indlagt på et sygehus, havde hun en mærkelig oplevelse. Efter en operation i skulderen lå hun en nat på en stue sammen med to andre. Der var meget uroligt, og ingen af de tre kunne sove.

Anette Rasmussen 100px

 

Da klokken blev hen ad tre, var det ved at være nok for Anette Rasmussen der normalt sover trygt i sit hus i Vejle, hvor hun bor med sin mand og deres tre børn.

"Jeg fik så den tanke, at jeg ville bede til Jesus om, at vi måtte falde i søvn," fortæller Anette, der bad en stille bøn til Gud, hvorefter der blev roligt og hun faldt i søvn.

Se her

Anette, der dengang var 39 år, er den type, der har begge ben på jorden. Hun undrer sig stadig over det, hun får at vide om morgenen.

"Damen over for mig sagde til mig: 'Jeg vågnede her først på morgenen. Der havde du glimmer i dit hår - og det har du også nu!'

'Har jeg det?' svarede jeg.

'Ja, der er også glimmer på min dyne. Se her!' sagde hun. Og så tog hun 'glimmer' op fra sin dyne og lod det falde ned fra sine hænder."

Fordi jeg bad

Anette kunne ikke se glimmeret, men kom i tanker om noget.

"Nu ved jeg hvorfor," sagde hun til den anden. "Det er fordi, jeg bad til Jesus i nat!"

"Jamen, hvorfor er det så på min dyne og imellem os alle tre?"

"Det er fordi, jeg også bad for jer."

Så blev Anette spurgt, om hun da troede på Gud.

"Jeg svarede, at det gør jeg, og at det betyder meget for mig. Det giver mig tryghed. Når jeg har det svært, kan jeg altid bede til ham," fortæller Anette, som hverken før eller efter har oplevet noget lignende.


Holger Skovenborg

Skrevet af:
Holger Skovenborg

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også