11.12.2003 12:00 Alder: 14 yrs

Skrevet af:
Frank R. Kristensen

En nisse taber pusten

Da jeg mødte et barndomsminde i 'levende live' i et varehus – en oppustelig nisse på ca. en meter i højden - vældede minderne frem om akkurat sådan en oppustelig nisse i badedyrsdesign i mit barndomshjem. Det, jeg husker klarest om vores nisse, er, at han ret hurtig blev utæt, og at vi brugte masser af energi på at puste ham op igen og igen.

Julen er allerede i fuld gang, og jeg blev mindet om det, da jeg mødte et barndomsminde i 'levende live' i et varehus – en oppustelig nisse på ca. en meter i højden.

Pludselig vældede minderne frem om akkurat sådan en oppustelig nisse i badedyrsdesign i mit barndomshjem. Det, jeg husker klarest om vores nisse, er, at han ret hurtig blev utæt, og at vi brugte masser af energi på at puste ham op igen og igen.

Og - tro mig - der findes faktisk ikke noget mere ynkeligt end en slatten nisse, der ikke engang kan 'overleve' en enkelt nat!

Midt i mit nostalgitrip slog noget vigtigt mig: Gud ske lov, at julens virkelige hovedperson - Jesus - ikke skal genoplives og 'pustes op' for at klare en dag ekstra eller endnu en jul.

Jul er Guds stærke påmindelse om, at Jesus blev menneske for at give dig og mig en helt ny begyndelse med Gud. Jesus Kristus taber aldrig pusten!

Han spørger stadig: Vil du lade mig være Herre, Gud og frelser for dig? Vil du lade mig puste liv i dine til tider slatne håb for både i dag og i morgen?


Skrevet af:
Frank R. Kristensen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også