08.12.2003 12:00 Alder: 14 yrs

Skrevet af:
Frede Møller

Guds solopgang

For mange år siden var der en gammel præst, som hed Zakarias. Gud gav ham lov til at se, at der snart ville blive født en frelser, som skulle tænde lys i mørket. Når han kom, ville mennesker se sig selv som syndere, der havde behov for frelse.

Findes der noget flottere end at stå ved havet og se solen stå op? Synet fylder én med glæde. Glæden over at være til. Glæden over den nye dage, som nu begynder.

For mange år siden var der en gammel præst, som hed Zakarias. Han fik lov til at opleve sådan en solopgang. Men det var ikke nogen helt almindelig solopgang! Nej, Gud gav ham lov til at se, at der snart ville blive født en frelser, som skulle tænde lys i mørket. Når han kom, ville mennesker se sig selv som syndere, der havde behov for frelse.

Det lys var Jesus Kristus.

Mange år senere sagde Jesus om sig selv: ”Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, skal aldrig vandre i mørket, men have livets lys.”

Solopgangen fra det høje! Det var det, præsten Zakarias fik lov til at se. Han blev så glad, så han ikke kunne andet end synge af glæde!

Den lovsang skal vi lytte til på søndag i vore kirker, og vi må synge med på den. Nu er det ikke kun glæden over livet, men glæden over det evige liv, som Gud giver os, når vi tror på Jesus!

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Lukasevangeliet kap. 1, vers 67-80


Skrevet af:
Frede Møller

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også