04.12.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
Frank R. Kristensen

Med på en kikker

Skønt, at Danmarks kronprins har fundet sin udkårne. Flot at hele nationen tager del i glæden. Men – der sniger sig alligevel nogle tanker ind fra sidelinjen.

Der var tale om en stort anlagt mediedækning. Mary og Frederik lod sig forlove, og det meste af Danmark lod sig rive med.

Skønt, at Danmarks kronprins har fundet sin udkårne. Flot at hele nationen tager del i glæden. Men – der sniger sig alligevel nogle tanker ind fra sidelinjen:

Går vi ikke lidt over gevind i medierusen? Udnytter medierne ikke lidt for meget, at vi lever i en tid, hvor vi har brug for at kunne flygte ind i andre menneskers liv for at kunne udholde vor egen situation? Er vi så meget ”med på en kikker” i andres liv, at vi er i færd med at flygte fra vort eget liv?

Sådan tænkte jeg hin onsdag! Men – midt i det hele fandt jeg så alligevel lidt forløsning for mine tanker. Der er jo nemlig ét sted, hvor det er godt at flygte ind i en andens liv og virkelighed - nemlig hos Jesus Kristus.

Jesus ønsker netop aktivt at hive ethvert menneske ind i frelsens virkelighed hos ham. Ja, det er livsnødvendigt, at jeg vover at tage Jesus på ordet, når han siger, at han er den eneste, der kan lede mig til Gud og frelse mig ud af min egen fortabte virkelighed.

At flygte ind i Jesu virkelighed, er ikke virkelighedsflugt, for jeg flygter ind i en ægte relation til den levende Gud. Det holder!


Skrevet af:
Frank R. Kristensen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også