17.11.2003 12:00 Alder: 14 yrs
Forfatterprofil

At være nabo til Jesus

Hvis jeg virkelig så Jesus, så er jeg klar og vil tro på ham og gøre det, han siger. Men indtil videre spejder jeg forgæves og ser ham ikke ...

Hvis jeg så Jesus med mine egne øjne, så ville jeg gøre alt for ham. Hvem tænker mon ikke sådan? Hvis jeg virkelig så Jesus, så er jeg klar og vil tro på ham og gøre det, han siger. Men indtil videre spejder jeg forgæves og ser ham ikke ...

Den tanke vender Jesus op og ned på. Han siger nemlig, at hvis vi møder et andet menneske, som har brug for vores hjælp, og vi så alligevel ikke hjælper, så er det i virkeligheden Jesus, vi ikke hjælper.

Og omvendt: Hvis vi hjælper andre - også selv om det er mennesker, der normalt ikke bliver regnet for noget - så har vi i virkeligheden hjulpet Jesus.

Jesus ønsker, at vi skal være gode ved andre. Han ønsker det så meget, så han faktisk siger, at det at være god ved dem, der trænger til hjælp, er at være god mod ham selv.

Andre mennesker har brug for Guds hjælp, og Gud ønsker at bruge os til at række den til dem. Det er der måske ikke så meget ære ved i menneskers øjne, men det er der i Guds øjne.

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Matthæusevangeliet kap. 25, vers 31-46


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også