16.10.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Jens Medom Madsen

Skrevet af:
Jens Medom Madsen

Danmark - Finland

Fodboldlandskampen i fjernsynet vises rundt i hjemmene. Jublen stiger, men falder igen mod slutningen. Der har trods alt været lidt spænding i løbet af kampen. Men, og dette er et "men" med et dybt suk i: jeg kunne ikke se den.

Fodboldlandskampen i fjernsynet vises rundt i hjemmene. Jublen stiger, men falder igen mod slutningen. Der har trods alt været lidt spænding i løbet af kampen. Men, og dette er et "men" med et dybt suk i: jeg kunne ikke se den. Jeg skulle noget andet den aften. Faktisk ligesom de sidste par gange, der var landskamp. Et dybt suk. Endnu en kamp jeg ikke fik set. Selvom Danmark ikke vandt, og rygklappet fra publikum til spillerne bestod af en pibekoncert, så er det alligevel trist at miste den oplevelse.

Nogle gange kan livet køre lige hurtigt nok til, at man får alt med. Heller ikke det, der er mest vigtigt, nås altid (herunder sorterer fodboldkampe vist nok ikke!). Hvad sættes til side i dit liv?

Her i livet er der noget, du ikke skal snyde dig selv for. Det er livet med Jesus. Det liv ender ikke med en pibekoncert, men med en kæmpe, fantastisk, flot, glædelig lovsangsjubel. Det er den dag, vi skal møde Gud ansigt til ansigt.

Det er faktisk sådan, at lever vi livet sammen med Gud, så skal den glæde ikke ende, når hjertet holder med at slå. Vi skal fortsætte livet sammen med Gud også bagefter.


Jens Medom Madsen

Skrevet af:
Jens Medom Madsen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også