12.09.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Vi vandt 2-2!

Elendigt spil

Hvis man så fodbold 10/9 - altså landskampen - fik man sig en blandet oplevelse. Vejret var elendigt - og svarede efter vores landstræners eget udsagn rigtig godt til den danske indsats! Med nød og næppe og en hel del held udlignede vi i aller-aller sidste sekund af overtiden! Et resultat, der udefra set ser helt OK ud. Men har man set kampen, sidder man tilbage med en mærkelig smag i munden...

jnfodboldgif2.gif

Uafgjort er en sejr!

Når avisoverskrifterne kan lyde “Vi vandt 2-2" skyldes det jo, at vi selv med uafgjort nåede op på et samlet point-tal, der kan bruges til noget. Men kan det samme gælde på andre af livets områder? Gælder det f.eks. i den åndelige verden? Kan uafgjort her være en sejr? Eller - set fra den anden side: kan uafgjort være et nederlag?

Til sidst findes en vinder!

Det gælder i hvert fald - ligesom i alle slags turneringer - at der til sidst findes en vinder! På den sidste dag i verdenshistorien vil vinderen klart blive kåret. Normalt er der stor spænding om udfaldet. O.K. - et hold kan være stor-favorit, men man véd jo aldrig. Som kristne véd vi! I troen véd vi at vinderen er Jesus! På den sidste dag skal han træde klart frem som vinderen, som sejrherren! Mange andre tror/véd på andre vindere. Frem til Dagen kan man ikke se, hvem der har ret. Men på Dagen skal det afsløres!

Dommeren

I min skoletid stødte jeg på vittigheden: “Véd du, hvorfor man ikke spiller fodbold i himlen?” Nu vidste jeg ikke meget om Himmel og Helvede den gang. Så jeg tænkte, men kunne ikke give svar. “Fordi alle dommerne er i Helvede! Ha, Ha!”.
Ha, ha! Flad vits. Og heldigvis kun en vits. I den åndelige verden er dommeren ikke i Helvedet. Absolut tvært imod. For dommeren er Gud selv! Er det egentlig ikke uretfærdigt? At dommeren så klart holder med det ene hold? Tja. Der er jo ingen neutral magt, der kunne stille med en dommer. Der er kun Gud og Satan. Og den stærkeste stiller med dommeren. Så enkelt er det.

Træneren

Det danske landsholdstræner var bestemt ikke tilfreds efter kampen. “Vil man ikke spille fodbold, skal man blive i omklædningsrummet!” var hans barske kommentar.

Hvad med min træner? Nu spilles og afgøres det store slag uden min medvirken - så på det plan har jeg ingen problemer - det klarer Jesus.

Men i min lille hverdagskamp, mit hverdagsliv? Min lille kamp for at leve lidt mere kærligt og lidt mindre ligegyldigt og egoistiskt? Jeg er bange for at min træner dér - Guds Hellige Ånd - ofte med rette kunne sige det samme til mig: “Sprint, hvis du alligevel ikke vil det gode - hvorfor prøver du så overhovedet at spille det kristne spil?”. Men det gør han ikke! Han fortæller mig, at der er tilgivelse for alle svigt! Han fortæller mig, at jeg må klø på igen - og igen! Og han fortæller mig det underlige, at selv når jeg kun får uafgjort - eller får nederlag - kan han vinde en sejr gennem det!

Mit spil

Så jeg kan trygt spille lidt hver dag! Den store kamp er vundet. Og hvad enten jeg vinder mine småkampe eller ej, vil jeg en dag få del i den store sejr - bare jeg hele tiden holder mig til Jesus!

Kærlig hilsen


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også