04.09.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
Leif Kruse

Patent

Forleden stødte jeg på nogle sære opfindelser uden den store værdi. Fx "Alarmgaflen", der har en advarselslampe, som skifter fra grønt til rødt lys, hvis du spiser din mad for hurtigt.

Forleden stødte jeg på nogle sære opfindelser uden den store værdi. Fx "Alarmgaflen", der har en advarselslampe, som skifter fra grønt til rødt lys, hvis du spiser din mad for hurtigt. Og "Toiletlandingslyset", så du ikke behøver at tænde lyset i resten af huset, når du skal på wc om natten.

Eller "den benzindrevne golfkølle", som hævdes at kunne sende goldkuglen af sted med tusind km/t. Der er næsten ingen grænser for, hvad 'geniale' mennesker finder på.

Når en ny opfindelse har set dagens lys, elsker Ole Opfinder og Kloge Åge at tage patent på deres opfindelser. Så har de eneret til at udnytte deres opfindelse og ingen andre har adgang til den.

Nu kan man så godt undre sig over, at ikke flere opfinder noget af virkelig værdi. Fx noget brugbart som kærlighed, evig glæde, omsorg osv. Men det er måske, fordi Gud allerede har taget patent på det.

Hos ham finder vi jo evig kærlighed. Hos ham kan vi finde glæde, der varer til evig tid. Hos ham kan vi få den dybeste omsorg og lære at give det videre. Ja, han har jo faktisk patentrettigheden til dit og mit liv.


Skrevet af:
Leif Kruse

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også