21.08.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
Jesper Iversen

Over stok og sten

Du befinder dig i et krævende orienteringsløb. Det går over stok og sten, og det er svært at komme frem. Løbet sætter sine spor i form af mange skrammer, blå mærker og andre sår, men også på indersiden sætter løbet sine spor. Løbet bliver i folkemunde bare kaldt livet.

Du befinder dig i et krævende orienteringsløb. Det går over stok og sten, og det er svært at komme frem. Løbet sætter sine spor i form af mange skrammer, blå mærker og andre sår, men også på indersiden sætter løbet sine spor.

Løbet bliver i folkemunde bare kaldt livet. Et løb, vi alle er med i.

Du kender til synden, som kan være svær at komme af med, du kender til kampe osv. Nogle gange tænker du, nu orker jeg ikke mere, efter at du endnu engang er faldet over en sten eller i et kæmpe hul. Jeg orker det simpelthen ikke mere. Du tænker, at det er nemmere at blive liggende, idet man jo så ikke falder mere.

Her følger to sandheder: Du har ret i, at vælger man at blive liggende, så falder man ikke igen, men samtidig når man heller aldrig i mål.

Vil du i mål, må du lade Jesus hjælpe dig op. Du må tage imod hans fremstrakte hånd, som han rækker frem imod enhver, som ligger i syndens hul eller forslået efter mødet med synden i deres liv. Du ser hans ansigt, du ser hans milde kærlige øjne, som ser på dig, og som også ser den synd, du er faldet i eller over, og du hører ham sige: "Heller ikke jeg fordømmer dig."

Tag imod hans hånd, lad ham hjælpe dig op, og fortsæt livet sammen med ham, og lad ham også hjælpe dig op, når du falder i et nyt hul.


Skrevet af:
Jesper Iversen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også