17.07.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Johan Schmidt Larsen

Skrevet af:
Johan Schmidt Larsen

Tålmodighed

Guds højeste ønske er, at ikke en eneste skal gå fortabt, men at den enkelte af os skal omvende sig og tage imod hans aldrig ophørende kærlighed. Derfor kalder han på os den ene gang efter den anden.

Gud elsker sit menneske overalt på jorden. Derfor smerter det ham dybt, når vi mennesker i tankeløshed eller ligegyldighed vender ryggen til hans kærlighed.

Hans højeste ønske er, at ikke en eneste skal gå fortabt, men at den enkelte af os skal omvende sig og tage imod hans aldrig ophørende kærlighed. Derfor kalder han på os den ene gang efter den anden.

I sin kærlighed formår han ikke at slå hånden af os. Han venter tålmodigt på, at hans barn skal vende om til ham. Sådan som den fortabte søns far længselsfuldt står ved markskellet og spejder efter, om sønnen snart vender hjem, sådan venter Gud på, at hans børn skal vende hjem.

"Han har tålmodighed med jer, fordi han vil, at ingen skal gå fortabt, men at alle skal nå til omvendelse." Så kort, præcist og vidunderligt kan Guds kærlighed udtrykkes.


Johan Schmidt Larsen

Skrevet af:
Johan Schmidt Larsen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også