30.06.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Forfatterprofil

Gud leder efter os

Hvert eneste menneske har betydning for Gud. Selv om der er milliarder af mennesker på jorden, kender han hver enkelt af os. Og hans største ønske er, at han må være sammen med os.

Hvert eneste menneske har betydning for Gud. Hvis man tænker den tanke igennem, er den ufattelig. Alligevel er den sand.

Selv om der er milliarder af mennesker på jorden, kender han hver enkelt af os. Og hans største ønske er, at han må være sammen med os. Han har nemlig skabt os. Uden ham, var der ingen af os, der kunne trække vejret og leve. Som en mor eller far elsker sine børn, elsker han os. Ja meget mere

Alligevel er der mennesker, der synes, at de kan undvære Gud. Som hellere vil være fri for ham.

Men Gud 'leder' efter dem, for at finde dem og være sammen med dem igen. Han ønsker nemlig at give dem det allerstørste: At de må være sammen med ham i hans himmerige i al evighed - der hvor alt er godt.

Ingen pris for at være sammen med os i evigheden, er for stor for Gud. Derfor sendte han det allerkæreste han har, sin egen søn, Jesus Kristus, til jorden for at frelse os. Han lod ham blive pint og plaget og dø på et kors. Alt sammen for at vi ikke skal pines, plages og dø, men få evigt liv i hans herlighed.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også