23.06.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Forfatterprofil

Vent ikke ...

Vi drømmer om den dag, vi får tid til at gøre alt det, som vi gerne vil. Men pludselig er det for sent. Børnene er rejst hjemmefra. Vore gamle forældre er døde. Eller vi er selv blevet for gamle. Sådan er det også gået for mange i forhold til Gud.

Engang så får vi bedre tid. Tid til børnene, vore forældre, den gamle glemte hobby, motion ... Men først skal vi lige have klaret karrieren. Have tjent lidt ekstra til kistebunden. Have malet huset, læst avisen, set den her tv-serie færdig. Så får vi tid ...

Vi drømmer om den dag, vi får tid til at gøre alt det, som vi gerne vil. Men pludselig er det for sent. Børnene er rejst hjemmefra. Vore gamle forældre er døde. Eller vi er selv blevet for gamle.

Sådan er det også gået for mange i forhold til Gud. "Lige nu har jeg ikke tid, men engang så vil jeg tro på ham, bede, gå i kirke." Men en dag blev det for sent. Seniliteten eller døden kom først.

Gud indbyder os nu til at tage imod ham og hans indbydelse til evigt liv i hans rige. Sig ja til indbydelsen, inden det bliver for sent!

Indbydelsen kommer fra den eneste sande Gud. Ham, der har skabt os og er Herre over liv og død.

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Lukasevangeliet kap. 14, vers 16-24


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også