29.05.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
Hartvig Kloster

Parkeringsbøden

Æv, æv og æv. Den var god nok. Den gule seddel i vinduet. Du har holdt uberettiget parkeret! 'Nej', tænkte jeg, det kan ikke passe. Jeg stillede jo parkeringsskiven. Jeg store klovn – hvordan kunne jeg da gøre det? 500 kr!

Æv, æv og æv. Den var god nok. Den gule seddel i vinduet. Du har holdt uberettiget parkeret! 'Nej', tænkte jeg, det kan ikke passe. Jeg stillede jo parkeringsskiven. Men til min store irritation så jeg nu, at den ikke var sat til 11.30, men 12.30.

Jeg store klovn – hvordan kunne jeg da gøre det? 500 kr. - hvad kunne jeg ikke havde brugt dem til! Hvorfor lige mig, og ikke ham i den flotte Mercedes. Hvor uretfærdigt! Jeg surmulede på vejen hjem og tænkte, at nu var dagen ødelagt.

Da jeg kom hjem, kom tanken: Hvor er du dog et forkælet skarn. Hvorfor blive sur over dette luksusproblem.? I skrivende øjeblik falder bomberne over Irak, og millioner af mennesker sulter verden over.

Hvorfor dog lade denne herlige solskinsdag, som Gud har givet mig, blive ødelagt for 500 kr., som jeg kan betale ud af min overflod.

Tænk på alt det, Gud har givet dig her på jorden - samt det evige liv, hvis du tager imod ham! Da bliver solskinsdagen varmere, og parkeringsbøden lettere at betale.


Skrevet af:
Hartvig Kloster

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også