08.05.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
Jørgen Borum Poulsen

Har du været der selv?

Når man skal på ferie, kan man forberede sig på mange måder. Går man på nettet, kan man ofte læse alt, hvad der er værd at vide om feriemålet, og man kan se fotos eller levende billeder af flotte og interessante ting. Man kan næsten få den tanke, at man ikke behøver at rejse dertil.

Når man skal på ferie, kan man forberede sig på mange måder. Går man ind på nettet, kan man oftest læse alt, hvad der er værd at vide om feriemålet, og man kan se fotos eller levende billeder af flotte og interessante ting. Man kan næsten få den tanke, at man ikke behøver at rejse dertil.

Hvis man så alligevel tager af sted, så får man som regel en stor oplevelse, fordi det, at være på stedet og møde mennesker, fornemme stemningen og opleve forskellen fra det kendte derhjemme, giver noget helt andet end blot at læse og se billeder.

På samme måde er det med forholdet til Jesus, Man kan ikke nøjes med at høre om ham på afstand, man må møde ham selv. I dette ene specielle tilfælde - Jesus - kan man til gengæld møde ham ved at læse om ham i Bibelen.

Under bøn og med et åbent sind kan du møde Jesus personligt, og du kan få livet med ham, som har påtaget sig din synd, og som ønsker, at du skal tage imod frelsen fra ham. Og du behøver ikke rejse for at være sammen med Jesus, han kommer nemlig til dig. Du skal blot lukke ham ind i dit liv.


Skrevet af:
Jørgen Borum Poulsen

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også