20.03.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Robert Bladt

Skrevet af:
Robert Bladt

Gud vil lade dig i fred

Hvis bare Gud ville lade mig være i fred! Har du nogensinde tænkt sådan? Hvis bare Gud og alle hans love og regler og hans mange ihærdige og irriterende tilhængere ville lade dig være i fred. Hør så her: Gud vil lade dig være i fred!

Hvis bare Gud ville lade mig være i fred! Har du nogensinde tænkt sådan? Hvis bare Gud og alle hans love og regler og hans mange ihærdige og irriterende tilhængere ville lade dig være i fred.

Og en tanke har slået dig: Måske er Gud kun Gud, hvis jeg anerkender ham som Gud. Måske er det fordi, han har brug for mig, at han bliver ved med at opsøge mig.

Hør så her: Gud vil lade dig være i fred! Han har ikke brug for dig for at være Gud. Og hvis du stædigt og vedholdende afviser ham, så slipper du af med ham til sidst. Så vil han nøjes med at velsigne dig med liv og helbred, familie og kærlighed, velstand og succes.

Men inden du smækker og låser den dør i dit liv, bag hvilken Gud står, skal du vide én ting: Gud opsøger dig ikke, for at få hjælp til at være Gud. Hans ihærdighed skyldes ene og alene hans bundløse kærlighed til dig.

Hans dybeste ønske er at lade dig være i fred. I den fred, som opstår, hvor du har fællesskab med ham og din angst for døden er overvundet gennem syndernes forladelse.


Robert Bladt

Skrevet af:
Robert Bladt

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også