13.03.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
JesusNet.dk

Et møde med Jesus

Ingrid var sammen med sin mand Olav, der døde i 1999, missionær i Liberia fra 1981 til 1992. I en periode rejste de meget rundt i det borgerkrigsramte land, hvor soldaterne ofte var påvirkede af stoffer og dermed utilregnelige. Ved et checkpoint mødte de soldaten Immanuel, og han havde brug for et lift med Ingrid og Olav.

etord1103-ingrid187.jpg

Ved en senere lejlighed skulle de igennem et andet checkpoint. De havde en ung liberianer med i bilen, og soldaterne var temmelig hårde ved ham, og de ville beholde ham.

Men Ingrid og Olav vidste godt, at det ikke var ufarligt for ham og ville ikke forlade ham. Her dukkede Immanuel op og snakkede godt for dem over for soldaterne, og de fik alle tre lov til at køre videre. Den dag var Gud virkelig med dem.

Se Jesus i dem

Et andet eksempel har Ingrid også – igen fra Afrika. "Vi kom på et tidspunkt til Sierra Leone, og vi havde ikke noget sted at bo. Vi bankede på døren til et kloster og fik en helt overvældende modtagelse af nonnerne.

Lidt senere bankede det igen på døren, og én af nonnerne sprang op og sagde, at Jesus stod uden for døren, mens hun gik hen og åbnede for nogle flere. De fik også en varm velkomst.

Det gjorde et stort indtryk på mig at blive modtaget sådan og se, hvordan nonnerne levede troen ud i praksis. De havde besluttet at se Jesus i dem, som kom til deres dør. Det kan vi lære så meget af," slutter Ingrid.


Skrevet af:
JesusNet.dk

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også