10.02.2003 12:00 Alder: 15 yrs
Forfatterprofil

En hel plads til dig

Måske synes du, at du er kommet godt op i årene, og at det er for sent for dig, at tro på Gud og hans søn, Jesus Kristus. Måske tænker du, at hvis du har levet mange år væk fra Gud, så er der ikke en hel plads til dig i Guds himmerige. Men der tager du fejl.

Måske synes du, at du er kommet godt op i årene, og at det er for sent for dig, at tro på Gud og hans søn, Jesus Kristus. Måske tænker du, at hvis du har levet mange år væk fra Gud, så er der ikke en hel plads til dig i Guds himmerige.

Men der tager du fejl. Det er ikke for sent for dig, at vende om til Gud og bede ham om at tilgive dig og frelse dig. Også dem, der først når det, lige før de dør, får del i hele den frelse, som Jesus gav os, da han døde på korset.

Jesus døde nemlig for at tage straffen for det onde i stedet for dig. Og det gjorde han fuldt ud, så han kunne stå op af graven og give evigt liv.

Gud giver en lige så stor gave til den, der først til sidst begynder at tro på ham, som til den, der har levet i tro på Jesus hele livet.

Men det betyder ikke, at du så bare skal vente endnu længere. Når du dør, eller når Jesus kommer igen for at hente døde og levende til sit rige, er det for sent at vende om til ham.

Du kan høre mere om dette i kirken denne søndag, hvor prædiketeksten er fra Matthæusevangeliet kap. 20, vers 1-16


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også