12.12.2002 12:00 Alder: 16 yrs

Skrevet af:
JesusNet.dk

Jeg valgte at glæde mig

Midt i den store glæde over at have født et barn måtte Lone også håndtere sorgen over at miste sin mormor. "Jeg kunne ikke rumme begge følelser", siger Lone om det, hun oplevede i februar i år.

etord5002-lone187.jpg

Lone Clausen, der er 32 år og bor i Højen ved Vejle, fødte sit og Pers fjerde barn om aftenen den 28. februar. Da hun næste morgen ringede til sin mor for at fortælle nærmere om fødslen, var hun glad og ivrig. Men inden hun havde lagt røret igen, var der en helt modsat følelse, som hun også skulle håndtere.

"Min mor var ked af det. Hun fortalte, at min mormor havde fået en blodprop et par timer efter fødslen," fortæller Lone, som havde et nært forhold til mormor'en, der døde en uge efter.

Klar til at dø

Midt i en stor glæde havde Lone nu en stor sorg. Og de to følelser kunne hun ikke rumme på én gang.

"Så jeg valgte at glæde mig over at have fået et fjerde vidunderbarn - og over at min mormor havde det godt. Hun sov stille og roligt, og så ikke ud til at have smerter. Jeg vidste også, at hun troede på Jesus," siger Lone, der fortæller, at hendes mormor var klar til at dø.

Det er hendes morfar også. Han er fire år ældre og blev 90 år kort før, ægtefællen fik en blodprop. Nu bor han på plejehjem og er på vej til at blive senil. Men troen på Gud har han bevaret.

"Han tror helt fast på, at Jesus var med dem hele vejen igennem, og at min mormor fik lov til at komme hjem til Jesus," fortæller Lone, der er berørt af, at han stille og roligt kan fortæller, at han også er klar til at dø.

"Det giver mig en fred i hjertet - at Jesus er med ham, selv om han har det så skidt, som han har det, for han sørger stadigvæk."

Det er Lone Clausens store ønske, at lille Majken, som hun nu har barselsorlov til, også vil leve i den tro på Jesus, som har været livsgrundlaget for Majkens oldeforældre.


Skrevet af:
JesusNet.dk

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også