28.11.2002 12:00 Alder: 16 yrs
Forfatterprofil

Hvis bare Gud ville vise sig lidt tydeligere

... så ville jeg gerne have mere med Gud at gøre. Den tanke er vi mange, der har haft. Det kan opleves, som om det er vanskeligt at komme i kontakt med Gud. Som om Gud gemmer sig og ikke rigtig vil møde os, når vi på et eller andet tidspunkt er klar til at møde ham.

Hvis bare Gud ville vise sig lidt tydeligere, så ville jeg gerne have mere med Gud at gøre.

Den tanke er vi mange, der har haft. Det kan opleves, som om det er vanskeligt at komme i kontakt med Gud. Som om Gud gemmer sig og ikke rigtig vil møde os, når vi på et eller andet tidspunkt er klar til at møde ham.

Tankevækkende er det så, at vi i Bibelen igen og igen møder den tanke, at Gud gerne vil have meget mere med os at gøre - det er bare så vanskeligt for ham rigtig at komme i kontakt med os! Jesus kan kort beskrive sin livsopgave som at "opsøge og frelse det fortabte" (Lukasevangeliet kap. 19, vers 10).

Gud søger kontakt

Gud søger kontakt med os. Det er mere og mere gået op for mig, at Gud på mange forskellige måder banker på i menneskers liv. Jeg har hørt om få mennesker, der har fået særlige oplevelser, der overbeviste dem om, at Gud ville dem noget. Jeg ved også, at rigtig mange mennesker blev overbevist om, at Gud ville dem noget ved ganske enkelt at læse i Bibelen – læse om Bibelens hovedperson – Jesus!

Vi kan have forskellige ønsker til, hvordan Gud skal vise sig for os. Men i stedet for at vente på det, så må vi søge Gud dér, hvor han har lovet, at vi kan finde ham, nemlig i hans eget ord, i Bibelen.

Søger du Gud dér og bliver ved at søge dér, så er du i gang med noget, som vil lykkes. Jesus har nemlig lovet,

at "den, som søger, finder" - Fordi Jesus samtidig søger efter dig.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også