15.08.2002 12:00 Alder: 16 yrs
Forfatterprofil

Ordblind blåhval

Hvad laver en ordblind blåhval på en legeplads? ... den har læst, at den er verdens største pjattedyr! Tager man joken alvorligt (hvilket selvfølgelig kræver en vis humoristisk indlevelse) er det faktisk temmelig alvorligt for blåhvalen. Den dør uden vand.

Hvad laver en ordblind blåhval på en legeplads? ... den har læst, at den er verdens største pjattedyr!

I sig selv er joken god. Min humor ramte den i hvert fald. Tager man joken alvorligt (hvilket selvfølgelig kræver en vis humoristisk indlevelse) er det faktisk temmelig alvorligt for blåhvalen. Den dør uden vand.

Det er ikke nok, at den får en sodavandsis i ny og næ. Den har brug for den ægte vare: havet. Skal den overleve må den finde tilbage til havet.

Vi er skabt til at leve sammen med Gud. Nogle regner med, at en erstatningsvare kan opveje den mangel, det er at leve uden Gud. En sodavandsis kan i den sammenhæng være horoskoper, sten og andet, man søger fred i.

Men der er kun én, der kan give virkelig fred. Det er Gud! Han giver en fred, der rækker ind i det liv, der fortsætter efter livet på denne jord. Den fred ønsker han, alle mennesker skal have del i - også dig!

I samværet med Gud er det værd at leve – så er vi i det rette element.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også