16.05.2002 12:00 Alder: 16 yrs
Forfatterprofil

Når ulige børn leger bedst

Vi tror ofte, at vi skal være sammen med ligesindede for at have det godt. Hos Gud er det derimod anderledes. I Bibelen understreges det, at hos Gud er der plads til os alle uanset baggrund, talenter og kultur. Guds tankegang er så radikalt anderledes end vores på dette område.

Lige børn leger bedst, siges der. Jeg vil påstå, at det ligeså godt kunne være: Lige børn leger kedeligst.

I Guds rige er tingene heldigvis ofte så meget anderledes, end vi forestiller os. Der er visse ting, som vi forudsætter som grundlæggende sandheder på linie med tyngdekraften og monarkiet, men som ved nærmere eftersyn viser sig at være forkert.

Vi tror ofte, at vi skal være sammen med ligesindede for at have det godt. Hos Gud er det derimod anderledes.

I Bibelen understreges det, at hos Gud er der plads til os alle uanset baggrund, talenter og kultur. Guds tankegang er så radikalt anderledes end vores på dette område.

Trist, at kirken har fået prædikatet som værende ensretningens højborg. Sådan bør det ikke være, og det er det heller ikke. For over hele verden findes der kristne med forskellig baggrund.

Og for dem, der er villig til at gå på opdagelse i kirken, eller for dem i kirken, der er villige til at gå på opdagelse i egne rækker, så vil man opdage, at nok leger lige børn bedst, men forskellige børn leger ofte mest spændende og fantasifuldt.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også