07.02.2002 12:00 Alder: 16 yrs
Forfatterprofil

Nøglen til mit hjem

Nøglen til mit hjem er ganske lille. Jeg har den med mig overalt. Den nøgle lukker op til et sted, hvor jeg hører til, det sted, jeg kalder ”hjem”. ”Hjem” er det sted, hvor jeg kan være, uanset om jeg har det godt, er ked af det eller er syg, og hvor jeg kan være mig selv uden at tænke på, hvad de andre siger.

Nøglen til mit hjem er ganske lille. Jeg har den med mig overalt. Den nøgle lukker op til et sted, hvor jeg hører til, det sted, jeg kalder ”hjem”. ”Hjem” er det sted, hvor jeg kan være, uanset om jeg har det godt, er ked af det eller er syg, og hvor jeg kan være mig selv uden at tænke på, hvad de andre siger. Det er der, hvor jeg lader op og forbereder mig på at møde hverdagens udfordringer.

”Hjem” er også det sted, hvor jeg kan invitere andre ind til at være sammen med mig. Jeg længes sommetider hjem, fordi ”hjem” er mit fristed.

”Hjem” er også noget helt andet end det sted, hvor mit navn står på døren. Der findes et åndeligt ”hjem”. Et sted, hvor der er godt at være; fordi der er en omsorgsfuld vært, som elsker mig. Værten i det hjem er Jesus. Nøglen til det hjem er ikke forbeholdt mig. Alle, der gerne vil have den, kan få den kvit og frit. Nøglen hedder ”Tillid til Jesus”. Og nøglen udleveres, når du beder om den.

Glemte jeg at skrive, hvor den udleveres? Hos værten, selvfølgelig. Han er ikke længere væk fra dig end din tanke.


Forfatterprofil
comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også